07.03.2018

C O M U N I C A T

 

 

În data de 06 martie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Teleorman au efectuat două percheziții, la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și la domiciliul medicului Roșoiu Virgil, suspectat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În cauză, organele judiciare au fost sesizate de o persoană cu privire la faptul că medicul a primit o  sumă de bani pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient internat în cadrul secției medicale aparținând Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

În continuare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman efectuează cercetări în cauză, urmând a oferi mai multe detalii la finalizarea acesteia.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII CU MASS-MEDIA DIN CADRUL

PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TELEORMAN